Rei (goddelijk / universeel) Ki (levensenergie) is een Japanse spirituele heling methode. Er wordt gebruik gemaakt van handoplegging maar energie kan ook op afstand naar de ontvanger worden doorgegeven. Alle antwoorden, alle kennis en wijsheid huist in ons. Reiki is geen “magische oplossing” maar verbind je juist weer met die delen van jezelf die nu nodig zijn. Jouw zelfhelende vermogen krijgt een liefdevolle “wake up call” en stelt jou in staat jezelf te helen en de harmonie terug te vinden. Je hebt het allemaal al in huis!

Reiki behandeling

Voor deze behandeling kan je volledig gekleed blijven, met 15 handposities ga ik van top tot teen langs je lichaam. De Reiki stroomt naar waar het nodig is, en mocht er extra aandacht nodig zijn op een plek kan daar opnieuw of wat langer bij worden stilgestaan. Daarnaast geeft Reiki extra kracht en verdieping op het emotionele en mentale vlak. Wat de energie een nog mooiere werking geeft op gebied van zelfbewustzijn en groei. 

Tarieven:

60 minuten - €60- (ex. reiskosten)
75 minuten - € 80,- (ex. reiskosten)

Reiki op Afstand 

Reiki is een spirituele heel methode die je zelfhelende vermogen aanspreekt. Zowel op fysiek als mentaal en zelfs emotioneel niveau. Laagdrempelig kennismaken met Reiki kan middels Reiki op afstand. Zorg dat je 20 minuten geen afleiding hebt, comfortabel zit of ligt en water klaar hebt staan voor na de sessie. Reiki doet de rest! Ik zal na de sessie een kaartje voor je trekken om nog een boodschap mee te geven.

Tarieven:

20 minuten - €22-