Zwangerschapsmassage

Een bijzondere tijd in je leven, mama.

Zwanger zijn.

Je kindje dragen.

Alle veranderingen in je lichaam ervaren, het is magisch en soms ook zwaar. Gun je lichaam daarom de aandacht en rust die ze nodig heeft. Creëer een momentje voor jezelf waarbij je je bewust wordt van je lichaam en contact maakt met je kindje.

 

Tijdens een zwangerschapsmassage is er volle aandacht voor jou, de ontspanning die je voelt komt ook bij je kindje. Al die fijne hormonen, oxytocine en endorfine verminderen kwaaltjes en zorgen dat jij lekkerder in je vel zit.

 

Blije mama, blije baby. 

 

Over zwangerschapsmassage

Wanneer kan je een zwangerschapsmassage boeken?

Vanaf de 16de week van jouw zwangerschap ben je welkom. Voor die tijd is er een kans (heel erg klein, maar toch een kans) dat een massage geen goede uitwerking heeft op je zwangerschap. 

 

Waar is een zwangerschapsmassage goed voor?

Ontspanning, rust en verbinding met jezelf en je kindje. Massage is sowieso heel fijn om stress gerelateerde klachten tegen te gaan en fijn voor je lijf. Met alle veranderingen die je lijf ondergaat en misschien alle gedachten die je omtrent je zwangerschap hebt is het heel fijn een moment voor jezelf te hebben waar je alleen maar hoeft te ontspannen.

Zwangerschapsmassage zorgt voor een betere nachtrust, soepele spieren, minder (mentale) spanning en minder rugpijn/ bandenpijn.

 

Waar kan ik een zwangerschapsmassage krijgen?

Als jij woonachtig bent in de regio Zaltbommel / Den Bosch kan je een zwangerschapsmassage aan huis boeken. Anders ben je van harte welkom op Station Brandstof in Den Bosch. 

 

Kan ik een zwangerschapsmassage cadeau doen?

Jazeker! Een origineel en liefdevol cadeau, perfect voor babyshowers. Je kan online jouw cadeaubon scoren.

Zwangerschapsmassage - 45 minuten

Een kortere zwangerschapsmassage waarin ik me richt op je bovenlichaam. Heb je behoefte aan wat extra aandacht voor je (onder)rug, nek en schouders? Dan is dit de massage voor jou!

45 minuten - 55,- 

Zwangerschapsmassage - 75 minuten

Een heerlijke full-body zwangerschapsmassage waarbij je heerlijk tot jezelf komt en contact maakt met jezelf en je kindje. Echt een verwenmomentje!

75 minuten - 80,- 

Zwangerschapsmassage - 90 minuten

Zwanger én zen, het kan echt. Na deze massage voel je je heerlijk ontspannen en gepamperd. De traktatie is naast de full body massage een fijne hoofd - en gelaatsmassage. Kijk d'r shinen!

90 minuten - 95,-