Over mij

Van de Randstad naar Nederhemert

Wat fijn dat je er bent mooi mens!

Aangenaam, ik ben Wendy en ik woon sinds 2019 met mijn man en 2 kleine kinderen in Nederhemert. Onze droom om landelijker te wonen, met ruimte om ons heen in een bruisende omgeving is daarmee in vervulling gegaan. En vanuit deze plek wil ik verder bouwen aan mijn nieuwe droom die ik in 2018 al aanvoelde maar in 2020 helder werd: Uredu Wellness. 

De kracht van aanraking

Tijdens de pandemie werden bepaalde routines doorbroken, thuiswerken werd de norm en er kwam een stukje rebelsheid bij me naar boven. Verrassend, want ik zag mezelf niet echt als een rebel. Twee tatoeages en een cursus “Leren masseren” verder wist ik wat me te doen stond: campagne voeren voor rust in een maatschappij die de nadruk op presteren legt.

In de periode dat afstand de norm was wilde ik juist leren masseren en leerde ik wat de kracht van aanraking is. Het was als thuiskomen! Hoe je na een massage weer letterlijk tot jezelf komt. Je vanuit ontspanning voor jezelf duidelijk het onderscheid kan maken tussen hoofd- en bijzaken. Dat een massage een bewuste keuze voor zelfzorg is, zodat je weer voor anderen kan zorgen.

Kies voor rust, gun jezelf een ontspanningsmassage

Ik weet heel goed hoe het is om langzaam maar zeker van jezelf verwijderd te raken. Vanwege routine en schijnzekerheid, vanwege verwachtingen (zowel intern als extern) en vanwege stress. Als “jezelf voorbijlopen” een Olympische sport zou zijn had ik wel 2 gouden plakken! Op termijn komt dat mijn gezondheid niet ten goede.

Daarom wil ik middels massage rust op de kaart zetten als een vanzelfsprekendheid. Een keuze voor jezelf en jouw welzijn waarna je weer bewust verder kunt met doorpakken, doen en presteren. Wees die burn-out voor, kom in contact met je lichaam en die innerlijke rust die je altijd bij je draagt.

Vanuit rust kan je bergen verzetten! 

De tafel is gedekt, claim je rust mooi mens! Ik moedig je van harte aan.

Tarot counseling