Elementen Massage

Door alle hectiek van buitenaf ben je de verbinding met jezelf soms kwijt. 

Een wervelwind in je hoofd

Het vuurtje wat lijkt te doven

Vastgeroest en log

De boel stroomt niet lekker

Kom terug bij je natuur en ga weer het contact met de elementen in jezelf aan.

Tijd voor een elementen massage

De elementen massages laten je weer verbinding maken met je natuur. Je ontspant en de verschillende massage technieken laten je de connectie met de elementen jezelf aangaan. Zorgen dat je gegrond blijft en niet met alle winden meewaait. Of het vuur in jezelf weer vinden zonder dat de vlam in de pan slaat. Je lichaam is heel wijs en weet zichzelf altijd weer in haar natuurlijke staat te herstellen.

"Rust is je natuurlijke staat en vanuit rust kan jij bergen verzetten"

 

Elementen massage olie

De oliën die deze massage ondersteunen zijn zorgvuldig en bewust samengesteld door Denise Hogervorst van Antaia.

Haar jarenlange ervaring van kruidenleer en haar spirituele achtergrond maakt het voor mij ongekend helder dat haar oliën de ervaring compleet maken.

Deze massages zijn holistisch, gericht op je lichaam, geest en onderbewustzijn  en met de kennis en kunde van Denise zijn de elementen massages pure magie.

Hoe werkt een elementenmassage?

De elementenmassages zijn een uitnodiging om dieper in jezelf te zakken. Om je over te geven en de verbinding met jezelf opnieuw aan te gaan.

We nemen de tijd, je hebt de ruimte even je verhaal te doen vooraf, misschien heb je behoefte aan een kaartje om je intenties in beeld te brengen.

De massage zal ongeveer anderhalf uur duren en daarna heb je de tijd om weer rustig tot jezelf te komen. Reken op ongeveer 2 uur helemaal voor jezelf.

 

Voel je dat dit de massagebehandeling is voor jou? Bekijk hieronder de elementen, en voel waar jouw behoefte ligt.

Denise van Antaia - Foto door Kerdwin.nl

Vuur-Massage

 Vuur verwarmd, reinigt en transformeert. Geef wat je niet meer wilt aan het vuur en het verdwijnt. Brandstof voor wat je wél wilt bereiken.

Daar waar een vonkje sluimert broeien ideeën, ontstaat actie. Maar vuur kan als het eenmaal brandt meer meenemen dan gedacht.

Frustratie wordt woede. Doordenderen wordt burn-out.

In balans is vuur transformerend, warm en activerend. En dat gaan je met een Vuur Massage ervaren.

Teveel aan vuur wordt middels een ontspannende massage tot rust gebracht. Een sluimerende vonk met Reiki weer tot een vlam gemaakt.

Ik leg het accent op je zonnevlecht chakra, om zo het vuur in je wilskracht aan te spreken.

Wat niet dient gaat het vuur in, laat je los. Zodat je de ruimte hebt voor al het moois wat is en gaat komen. Wil jij in contact komen met jouw innerlijk vuur? 

Water-Massage

Water is het element van emotie en gevoel. Wendbaar als het is stroomt het moeiteloos langs obstakels, baant zich een weg waar het onmogelijk lijkt.

Kwetsbaar en sterk, zacht en scherp. Helder in beweging, troebel bij te lang stilstaan. Herkenbaar? 

Het water element in massage brengt je in contact met je gevoel. Je wordt in ontspanning uitgenodigd de verbinding met jezelf aan te gaan.

Vloeiende bewegingen, Reiki en aandacht voor je buik gebied. Daar waar alles vandaan komt, directe verbinding met je sacrale chakra.

Confronterend? Misschien. Transformerend? Zeker. Ontspannend? Ja.

Rust is onze natuurlijke staat en vanuit rust kan je bergen verzetten.

Wil jij middels massage het water element in jezelf aanspreken?

Lucht-Massage

Met onze geest overstijgen we alles, de wereld ligt aan onze voeten. De lucht in ons zorgt voor de inspiratie, briljante ingevingen en het plan.

Lucht laat zich niet beperken, mogelijkheden zat! Met deze helderheid is voor ieder obstakel een slimme oplossing.


Luchtig dansen we door ons leven heen.


De storm ontstaat wanneer de lucht-energie teveel wordt losgelaten en alles een gedachtekwestie wordt. Overdenken, geen ruimte voor gevoel en spontaniteit.

Met de lucht massage brengen we de storm tot bedaren. Er komt weer helderheid en rust in je hoofd.

Een heerlijke ontspannende massage, gecombineerd met Reiki en afgesloten met een fijne hoofdmassage. Zo kan je echt je gedachten even helemaal loslaten.

Hoe klinkt dit mooi mens?

Aarde-Massage

Dit element gaat om de Aardse zaken, huis en haard. Praktische dingen in het alledaagse leven. Onze verbinding met de natuur en elkaar.

Wanneer dit element goed zit voelen we ons gegrond en weerbaar. Niet snel van ons stuk te brengen door verrassingen van buitenaf.

Als een goed gewortelde boom bewegen we mee, maar de grip op wie we zijn en waar we vandaan komen blijft helder

Maar als we onze armen niet uitstrekken naar boven zijn we star en onverplaatsbaar. Aan de andere kant zorgt ontworteling ervoor dat we letterlijk met alle winden meewaaien.

De Aarde massage brengt de balans in het element terug.

Voel allereerst je lichaam weer door massage, aandacht voor je basis chakra en Reiki voor stabiliteit en “sense of self”. We sluiten af met een ontspannen voetmassage.