Massage & Reiki

Ontspanningsmassage

Ontspannen is soms het meest productieve wat je kunt doen. Bij een ontspanningsmassage krijgen je rug, benen en armen extra aandacht. Fijne aromatische olie en wanneer gewenst een heerlijke geur in de diffuser om je ervaring compleet te maken.

Deze massage helpt je om uit je hoofd weer terug in je lijf te komen, is bevorderlijk voor je nachtrust en tegen stress. 

 

Tarieven:

30 minuten - €30,- (ex. reiskosten bij massage aan huis)
60 minuten - €60,- (ex. reiskosten bij massage aan huis)
90 minuten - €90,- (ex. reiskosten bij massage aan huis)

Rug-, nek- en schoudermassage

Na een hele dag werken achter je laptop kunnen je rug, nek & schouders wel wat extra’s aandacht gebruiken. Voor een half uur of uur richt ik me volledig op de ontknoping van je rug, nek en schouders. Boek deze massage bijvoorbeeld in je lunchpauze zodat je weer ontspannen aan de slag kunt na je massage. Wel eerst even een kopje thee drinken om even in de ontspanning te blijven. 

Tarieven:
30 minuten - €30,- 
60 minuten - €60,- (ex. reiskosten bij massage aan huis)

Tarot & Massage sessie

Deze sessie is speciaal voor diegenen die het spirituele element in de massage willen brengen. Tarot is namelijk een mooie manier in contact te komen met het onderbewustzijn. In plaats van de gebruikelijke intake zal ik de massage afstemmen op je persoonlijke tarotlezing. We spreken het samen door en vervolgens is het uur helemaal voor jou.

Inclusief:

- Tarotlezing, 5 kaarten

- Opname van de lezing zodat je kan terug luisteren 

- Ontspanningsmassage van 60 minuten 

- Nabespreking sessie 

Tarief: 
75 minuten - €80,- (ex. reiskosten bij massage aan huis)

Reiki - Wat is Reiki?

Rei (goddelijk / universeel) Ki (levensenergie) is een Japanse spirituele heling methode. Er wordt gebruik gemaakt van handoplegging maar energie kan ook op afstand naar de ontvanger worden doorgegeven. Alle antwoorden, alle kennis en wijsheid huist in ons. Reiki is geen “magische oplossing” maar verbind je juist weer met die delen van jezelf die nu nodig zijn. Jouw zelfhelende vermogen krijgt een liefdevolle “wake up call” en stelt jou in staat jezelf te helen en de harmonie terug te vinden. Je hebt het allemaal al in huis!

Reikibehandeling

Voor deze behandeling kan je volledig gekleed blijven, met 15 handposities ga ik van top tot teen langs je lichaam. De Reiki stroomt naar waar het nodig is, en mocht er extra aandacht nodig zijn op een plek kan daar opnieuw of wat langer bij worden stilgestaan. Daarnaast geeft Reiki extra kracht en verdieping op het emotionele en mentale vlak. Wat de energie een nog mooiere werking geeft op gebied van zelfbewustzijn en groei. 

Tarieven:

60 minuten - €60- (ex. reiskosten bij behandeling aan huis)
75 minuten - € 80,- (ex. reiskosten bij behandeling aan huis)

Reiki op Afstand

Reiki is een spirituele heel methode die je zelfhelende vermogen aanspreekt. Zowel op fysiek als mentaal en zelfs emotioneel niveau. Laagdrempelig kennismaken met Reiki kan middels Reiki op afstand. Zorg dat je 20 minuten geen afleiding hebt, comfortabel zit of ligt en water klaar hebt staan voor na de sessie. Reiki doet de rest! Ik zal na de sessie een kaartje voor je trekken om nog een boodschap mee te geven.

Tarieven:

20 minuten - €22- 

Reviews

Wendy is een lieve schat die regelmatig checkt of het goed gaat met je als je op haar tafel ligt en voordat ze begint met je bespreekt of er iets is dat ze moet weten over je lijf (pijnlijke plekken ofzo). Ze laat jou bepalen of je gezellig wil kletsen of juist niet, of je muziek aan wil of niet, alles kan. Zo fijn! Dikke aanrader deze dame!

Jessica

Wendy is een heel prettige dame, ze stelt je direct op je gemak en past de behandeling aan op wat de wensen zijn. Ik heb ontzettend genoten van de massage, deze was lekker en ontspannend. Een aanrader!

Medi

Heerlijke massage gehad van Wendy! Ze had ook aandacht voor mijn 'probleem zones' waar ik meteen weer wat minder last van had na de massage! Relaxte massage!
Sarissa

De persoonlijke aanpak vind ik het fijnste. Het is alsof er een vriendin langs komt, die precies weet wie je bent en wat je nodig hebt. De kalmte zelf stapt binnen en die energie werkt gelijk op mij (en de hond) in. De behandeling wordt altijd speciaal aangepast op mijn behoefte voor dat moment. De persoonlijke en flexibele manier van werken zorgt voor een speciale ervaring.

Larissa