Haal het beste uit je werknemers met Massages op het Werk van Uredu Wellness

Aan alle Eindbazen, HR-toppers, bewuste werknemers & Chief Happiness Officers, 

Ben je op zoek naar een manier om de productiviteit, motivatie en algehele stemming van je werknemers te verbeteren? Geen zorgen, Uredu Wellness is er voor jou! Het is namelijk mogelijk om Massages op het Werk te boeken voor bedrijven in de regio van Zaltbommel en Den Bosch.

Waarom massages op het werk?

  • Massage verhoogt de productiviteit: Regelmatige massages kunnen stress verminderen en de focus en energie van je werknemers verbeteren.
  • Massage verlaagt ziekteverzuim: Door het verminderen van stress en spanning, kan het aantal ziektedagen van werknemers worden verminderd.
  • Massage verbetert de werksfeer: Een ontspannen werkomgeving zal bijdragen aan een positieve cultuur en teamgeest binnen het bedrijf.
  • Massage verhoogt de loyaliteit: Door te investeren in het welzijn van je werknemers, zullen zij zich meer gewaardeerd en betrokken voelen bij het bedrijf.

Massage op het Werk, hoe werkt dat?

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op om de tijden en dagen af te stemmen. Om ervoor te zorgen dat een ontspanningsmassage gemakkelijk valt te plannen op de werkdag werk ik met blokken van 30 minuten. Vervolgens neem ik 5 minuten om opnieuw op te dekken en de volgende cliënt te ontvangen. Ik zal maximaal 8 personen per dag masseren en het is mogelijk meerdere sessies te plannen zodat collega's die de eerste ronde moesten missen alsnog hun moment van ontspanning kunnen reserveren. Om ook voor mezelf te zorgen neem ik een pauze van 20 minuten. 

Ontspanningsmassage

Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassage. Anders dan stoelmassage ben ik 30 minuten bezig en gebruik ik olie. Het is handig om werknemers en collega's  te adviseren losse, makkelijk zittende kleding te laten dragen op de dag dat zij hun massage hebben geboekt en een eigen handdoek mee te laten nemen. Daarnaast heb ik een ruimte nodig waar ik een massage tafel kan plaatsen en een stoel waar mijn cliënt kan zitten. In verband met privacy is het fijn als ik zonwering dicht kan doen als dat nodig is en dat er geen ramen naar de gang zijn.

Reserveren voor werknemers

Wanneer er behoefte voor is zorg ik ervoor dat je werknemers / collega's een massage kunnen reserveren via een unieke link in mijn boekingssysteem. Geen gedoe met Excellijsten en mailtjes want ze krijgen vanuit dit systeem 24 uur van te voren een herinneringsmail*.  Zo weet ik op tijd of er uitvallers zijn en kunnen werknemers die op de wachtlijst staan doorschuiven.

*Lees gerust mijn Privacyverklaring om te weten hoe ik met jouw gegevens en die van je werknemers om zal gaan.

Tarieven Massage op het Werk

Transparantie en ontspannen ondernemen zijn mijn kernwaarden, dat komt ook terug in mijn tarieven. Ik werk met een vast uurtarief wat ik na mijn werkdag zal factureren.

Dit ziet er als volgt uit: Stel dat ik 8 massages geef, met 5 minuten opdekken per keer en 20 minuten pauze kom ik op 5 uur in totaal. (8x 30 minuten = 4 uur, 8x 5 minuten = 40 minuten, pauze 20 minuten) Waarom ik mijn pauze bij de uren reken? Omdat ik het opzetten en afbreken van de massageruimte niet mee neem in de uren. Vanaf de eerste massage gaat de tijd lopen.

Eenmalige Massage op het Werk

Maandelijkse Massage op het Werk

Optioneel gebruik boekingssysteem

Reiskosten

Parkeerkosten wanneer noodzakelijk

€ 75,- per uur (ex 21% btw)

€ 65,- per uur (ex 21% btw)

Eenmalig € 25,- (ex 21% btw)

@ € 0.23 (ex 21% btw) per kilometer

100% declarabel 

Fiscale voordelen van Massage op het Werk

Massage op de werkplek kan onder bepaalde voorwaarden als een vergoeding in natura worden gezien, wat betekent dat het belastingvoordeel kan opleveren voor zowel de werkgever als de werknemer. Daarnaast kunnen de kosten van de massages ook worden opgenomen in het werkkostenregeling (WKR) budget van de werkgever, waardoor ze onbelast kunnen worden vergoed aan de werknemers.

Het is echter belangrijk om hierover goed advies in te winnen bij een fiscaal deskundige.