Elementen massage olie

Nieuwsgierig naar de kracht van het seizoen en hoe aroma’s deze kracht kunnen versterken? Deze lente kan je de gehele set elementen oliën in huis halen en genieten van de heerlijke geuren, corresponderend met het seizoen. Geniet van een fijne zelfmassage of geef je meditaties een extra laagje door de olie als aroma te gebruiken op een lapje stof of een droomkussen.

Beperkte oplage! Slechts 9 setjes beschikbaar.

Zolang voorraad strekt

Elementen oliën - set van 4

€ 24,95 € 19,95
Zolang voorraad strekt

Elementen oliën - set van 4

€ 24,95 € 19,95

Nieuwsgierig naar de kracht van het seizoen en hoe aroma’s deze kracht kunnen versterken? Deze lente kan je de gehele set elementen oliën in huis halen en genieten van de heerlijke geuren, corresponderend met het seizoen. Met een fijne korting!*

 

Elementen olie - Water

Water uit de Elementen Serie betovert de zintuigen met een dromerige geurcombinatie, doordrenkt met liefdevolle en vrouwelijke tonen. De bloemige harmonie van ylang ylang, jasmijn, roos en geranium omhelst de ziel, terwijl de subtiele toevoeging van mirre een mysterieuze diepte toevoegt aan deze betoverende melodie van geuren. Deze unieke blend nodigt uit tot een reis door jouw emoties en laat een blijvende indruk achter van liefde en vrouwelijkheid. Laat je meevoeren door de zachte kracht van Water.

 

Praktisch gebruik: 3 druppels op een lapje stof om aan te ruiken tijdens een meditatie. Gebruik deze olie voor een liefdevolle massage van je buik, druppel 5 druppels op je hand, wrijf de olie tussen je handen en leg je handen op je buik. Draai daarna rustig cirkels rondom je navel.

Elementen olie - Aarde

Aarde uit de Elementen Serie brengt de diepte van het bos naar je zintuigen met een houtige en aardende geurcombinatie. Deze betoverende blend van den, ceder, cipres, vetiver en patchouli roept de weelderige geuren op van een boswandeling, waar de aarde onder je voeten kraakt en de bomen een geheimzinnige harmonie fluisteren. Laat je meevoeren naar de mysterieuze kern van de natuur en jezelf, waar de krachtige tonen van houtachtige elementen samenkomen om een diepgaande, aardse ervaring te creëren. Aarde omhult je als een beschermende mantel en brengt je naar de rustgevende standvastigheid van het bos. Waardoor elke ademhaling een reis wordt om steeds steviger geaard te staan.

 

Praktisch gebruik: heerlijk voor een aardende voetmassage. Druppel 5 druppels in je hand wrijf warm tussen je handen. Leg een hand op en een hand onder je voet en beweeg je handen om beurten van je hiel naar je tenen. Voel waar spanning zit en draai daar zachtjes rondjes met je duim. Herhaal dit voor je andere voet.

Elementen olie - Lucht

Lucht uit de Elementen Serie neemt je mee op een spirituele reis door de etherische sferen. De verkwikkende melange van munt, lotus, anijs, limoen, citroen en tea tree brengt een verlichting met zich mee. Als een verfrissende wind brengt deze geur vernieuwing en helderheid, waar elke ademhaling een ritueel wordt om de geest te zuiveren. Laat je leiden naar een vrijer bewustzijn en omarm de speelsheid die lucht met zich mee brengt en laat de donkere wolken in je hoofd verdwijnen.

 

Praktisch gebruik: wanneer je een klus moet doen waar concentratie voor nodig is, druppel 5 druppels op een stukje stof. Ook perfect voor morning-pages, als je wakker wordt en je intenties voor de dag wilt opschrijven. Wil jij je dromen onthouden? Maak een droomkussentje en voeg 2 druppels lucht-olie toe. Houdt het droomkussen bij je als je in slaap valt. 

Elementen olie - Vuur

Vuur uit de Elementen Serie omhult de zintuigen met een mysterieuze, warme en vurig passionele geurcombinatie. De levendige tonen van citroen, kaneel, peper, rozemarijn en nootmuskaat vormen een betoverende dans van kruidige en pittige aroma's. Deze bedwelmende mix roept de essentie op van een vurige vlam, waar de opwindende warmte en passie samenkomen in een mystieke harmonie. Laat je betoveren door de intensiteit van Vuur, waar elke geurwolk een gepassioneerde reis is naar de diepte van de ziel, en waar de warmte van kruiden de mysterieuze vlam aanwakkert.

Praktisch gebruik: voor een innerlijk reis is deze olie fantastisch. Gebruik deze olie als versterking voor je meditaties door 3 druppels op een lapje te druppelen of een druppel op je pols te doen. Voor het aanwakkeren van je zonnevlecht chakra, neem 2 druppels in je hand en leg je hand onder je borstbeen. Draai daarna rustig 5 rondjes met je hand om dit gebied.

 

Let op bij het gebruik van de olie op de huid!

Heb je een gevoeligheid voor één van de ingrediënten? Test bij gebruik ok de huid eerst een druppel op de rug van je hand. Mocht er irritatie ontstaan is het wijs de olie niet op je huid te gebruiken maar op een lapje stof of droomkussen. 

Zolang voorraad strekt

Elementen oliën - set van 4

€ 24,95 € 19,95
Zolang voorraad strekt

Elementen oliën - set van 4

€ 24,95 € 19,95

Nieuwsgierig naar de kracht van het seizoen en hoe aroma’s deze kracht kunnen versterken? Deze lente kan je de gehele set elementen oliën in huis halen en genieten van de heerlijke geuren, corresponderend met het seizoen. Met een fijne korting!*

 

Elementen massage olie

De Elementen oliën zijn zorgvuldig en bewust samengesteld door Denise Hogervorst van Antaia. Haar jarenlange ervaring van kruidenleer en haar spirituele achtergrond maakt het voor mij ongekend helder dat ik haar oliën wil gebruiken voor mijn Elementenmassages en wil aanbieden voor iedereen die thuis een stukje (massage) magie wil ervaren. 

Elementenmassages

Deze oliën in de praktijk ervaren? De elementenmassages zijn een uitnodiging om dieper in jezelf te zakken. Om je over te geven en de verbinding met jezelf opnieuw aan te gaan.

 

We nemen de tijd, je hebt de ruimte even je verhaal te doen vooraf, misschien heb je behoefte aan een kaartje om je intenties in beeld te brengen.

De massage zal ongeveer anderhalf uur duren en daarna heb je de tijd om weer rustig tot jezelf te komen. Reken op ongeveer 2 uur helemaal voor jezelf.

 

Voel je dat dit de massagebehandeling is voor jou? Bekijk hieronder de elementen, en voel waar jouw behoefte ligt.