Resting Beauty Arrangement

Het Resting Beauty Arrangement is voor vrouwen die rust in hun routine willen brengen. De schoonheid onder de stress weer in het licht zetten, shinen!

Drie maanden lang geniet jij iedere maand van een ontspannende massage waar je weer opgeladen en stralend uitkomt. 

Japanse Gezichtsmassage - 45 minuten

Een huid die van binnenuit straalt, het is geen magie maar Japanse Gezichtsmassage. 

Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert afvalstoffen en dode huidcellen en bevordert de ontwikkeling van collageen. De energie van de huid wordt versterkt door massage van de energiebanen en acu-punten in het gezicht. Japanse Gezichtsmassage heeft een diepe ontspannende werking.

Een massage als deze verdient Aromassage Roses. De basis van jojoba- en amandelolie is gecombineerd met de pure essentiële olie van Bulgaarse roos. Deze unieke combinatie is zeer geschikt voor de gevoelige huid en de oudere huid, maar is voor elk huidtype pure verwennerij. 

Ontspannende 4 handen massage - 45 minuten

Deze massage is perfect om in korte tijd diepe ontspanning te bereiken. Je brein is namelijk niet in staat de bewegingen van 4 handen te volgen, dus als dat eenmaal losgelaten wordt kan je volledig in je lichaam zakken. De 4 handen massage is volledig gericht op jou en je ontspanning. Zachte, lange strijkingen, soms synchroon en soms separaat brengen je in een staat van rust en verbinding. 

Wanneer je hoofd eindelijk tot rust komt volgt je lijf vanzelf. Gun het jezelf de aandacht te ontvangen, want je verdient het om volledig tot rust te komen. 

Deze massage wordt je aangeboden in samenwerking met Patricia van Soyance de Beauté. 

Weldadige ontspanningsmassage - 90 minuten

Met deze uitgebreide massage sluiten we het arrangement af. Anderhalf uur helemaal niets moeten en heerlijk ontspannen. Rug, armen en benen krijgen extra aandacht en we eindigen de massage met een gelaats- en hoofdmassage. 

Zak heerlijk in je lichaam, laat je gedachten gaan en kom thuis bij jezelf. Rust is het meest productieve wat je kunt doen en ik moedig je keuze voor ontspanning enthousiast aan. 

Overzicht Resting Beauty Arrangement

Wanneer je dit arrangement boekt ontvang je:

  • Een Japanse gezichtsmassage van 45 minuten* 
  • Een 4-handenmassage van 45 minuten
  • Een ontspanningsmassage van 90 minuten


Tarief Resting Beauty Arrangement: € 255,- bij betaling ineens of € 90,- per maand

*Je boekt eerst je Japanse Gezichtsmassage en daarna plannen we de 4 handenmassage en ontspanningsmassage voor je in.