De energie van het seizoen: Beltane

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 20:43

Het is altijd een goed idee om stil te staan bij de veranderingen die plaatsvinden in de wereld om ons heen en de energie die we daarbij ervaren. Met de komst van mei en de start van het Beltane-jaarfeest, is er veel te voelen en te beleven.

Vier het leven!

Het is geen toeval dat de lente een van de meest levendige en inspirerende seizoenen is. Het is een tijd van vernieuwing en groei, waarin de natuur ontwaakt uit haar winterslaap en de bloeiende bloemen en groene bladeren het landschap transformeren. Dit is het seizoen waarin we onze zintuigen opnieuw openstellen voor de wereld om ons heen en ons laten inspireren door alles wat ons omringt.

Beltane is een jaarfeest dat op 1 mei wordt gevierd en staat symbool voor vruchtbaarheid en groei. Het is een tijd om het leven te vieren en te waarderen, en om stil te staan bij onze eigen creatieve kracht en potentieel. Dit jaarfeest markeert het hoogtepunt van de lente en het begin van de zomer, en het is een perfect moment om ons te concentreren op onze doelen en dromen voor de komende maanden.

Overvloed & groei

De energie van Beltane is een energie van overvloed en overvloedige groei. Het is een tijd om te zaaien en te planten, om te creëren en te manifesteren. Het is een tijd om te genieten van het leven en te vieren wat we hebben bereikt, terwijl we ons richten op wat we nog willen bereiken.

Deze energie van groei en creativiteit kan ons helpen om ons eigen potentieel te realiseren en ons leven te transformeren. Het is een tijd om ons te richten op onze passies en onze doelen, en om te werken aan wat ons echt gelukkig maakt.

Dus laten we de energie van het seizoen omarmen en ons laten inspireren door alles wat ons omringt. Laten we ons openstellen voor de magie van Beltane en ons laten leiden door onze creatieve kracht en ons potentieel. Want zoals de natuur ons laat zien, is alles mogelijk in de lente en de zomer. Het is aan ons om te zaaien en te groeien, en om te creëren wat ons hart verlangt. Happy Beltane!