Massage

Ontspanningsmassage

Ontspannen is soms het meest productieve wat je kunt doen. Rug, benen en armen krijgen extra aandacht. Fijne aromatische olie en wanneer gewenst een heerlijke geur in de diffuser om je ervaring compleet te maken. Deze massage helpt je om uit je hoofd weer terug in je lijf te komen, is bevorderlijk voor je nachtrust en tegen stress. Voor ontspanningsmassage heb je de keuze uit verschillende Aromassage oliën en uiteraard is geurloze basisolie een optie. 


Aromassage Wood is een unieke massage olie voor een ontspannende massage. De geur wordt ook door mannen zeer gewaardeerd. Deze massage olie bevat als essentiële olie: sandelhout en ceder die de huid en geest meer balans en energie geven. 

Aromassage Lavender combineert de ontspannende lavendelolie met de basis van pure amandel- en jojoba olie. Lavendel is een natuurlijke rustgever die huid en geest helpt te ontspannen en om lekker te slapen. 

Aromassage Citrusfun is een heerlijke, frisse, luchtige en vrolijke massageolie. Aan de basis van jojoba en amandel zijn essentiële oliën van 7 frisse en fruitige citrussen toegevoegd: van bergamot tot sinaasappel. Dit met als resultaat een lekker frisse, stimulerende maar toch ontspannende massage.

Rug-, nek- en schoudermassage

Na een hele dag werken achter je laptop kunnen je rug, nek & schouders wel wat extra’s aandacht gebruiken. Voor een half uur of uur richt ik me volledig op de ontknoping van je rug, nek en schouders. Boek deze massage bijvoorbeeld in je lunchpauze zodat je weer ontspannen aan de slag kunt na je massage. Wel eerst even een kopje thee drinken om even in de ontspanning te blijven. 

Ik heb altijd neutrale basisolie bij me, maar je kan ook kiezen voor een Aromassage olie. Bij deze massage maak ik vaak gebruik van Aromassage Back & Arm van Chi. Geranium, lavendel en zwarte peper zijn toegevoegd aan een basis van jojoba, amandel en St. Janskruid maceraat. Door de verzachtende en ontspannende werking van lavendel en de stimulerende en verwarmende werking van zwarte peper is Back & Arm een effectieve massageolie bij continue belasting van handen, polsen, ellebogen, nek en schoudergebied en voor het behoud van soepele gewrichten. 

 

Japanse Gezichtsmassage

Een huid die van binnenuit straalt, het is geen magie maar Japanse Gezichtsmassage. Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert afvalstoffen en dode huidcellen en bevordert de ontwikkeling van collageen. De energie van de huid wordt versterkt door massage van de energiebanen en acu-punten in het gezicht. Japanse Gezichtsmassage heeft een diepe ontspannende werking en is daarom een heus zelfzorg cadeau. 


Een massage als deze verdient Aromassage Roses. De basis van jojoba- en amandelolie is gecombineerd met de pure essentiële olie van Bulgaarse roos. Deze unieke combinatie is zeer geschikt voor de gevoelige huid en de oudere huid, maar is voor elk huidtype pure verwennerij. 

Tarot & Massage sessie

Deze sessie is speciaal voor diegenen die het spirituele element in de massage willen brengen. Tarot is namelijk een mooie manier in contact te komen met het onderbewustzijn. In plaats van de gebruikelijke intake zal ik de massage afstemmen op je persoonlijke tarotlezing. We spreken het samen door en vervolgens is het uur helemaal voor jou.

Inclusief:

- Tarotlezing, 5 kaarten

- Opname van de lezing zodat je kan terug luisteren 

- Ontspanningsmassage van 60 minuten 

- Nabespreking sessie