Wat is Reiki?

Ik pas Reiki vaak toe tijdens mijn massages. Vind het iedere keer weer een feest. De verbinding en de energie zijn iedere keer anders en toch ook zo bekend. Maar wat is Reiki? En waarom heb ik het over Reiki 1 en Reiki 2?

 

Rei (goddelijk / universeel) Ki (levensenergie) is een Japanse spirituele heling methode. Er wordt gebruik gemaakt van handoplegging maar energie kan ook op afstand naar de ontvanger worden doorgegeven 

 

In 2019 behaalde ik mijn eerste graad in Reiki (Reiki 1) wat mij in staat stelt via handoplegging energie door te geven op fysiek niveau. Met 15 handposities ga ik van top tot teen langs je lichaam. De Reiki stroomt naar waar het nodig is, en mocht er extra aandacht nodig zijn op een plek kan daar opnieuw of wat langer bij worden stilgestaan 

 

Pas met Reiki 2 begon de behoefte om consequent met Reiki te werken te groeien. Met deze graad raakte ik nog sterker verbonden met mijn zijn. Ik leerde de 3 symbolen welke me in staat stellen extra kracht en verdieping op het emotionele en mentale vlak (en op afstand) door te geven. Wat de energie een nog mooiere werking geeft op gebied van bewustzijn en groei.

 

Er valt zoveel over Reiki te vertellen, maar wat ik het mooiste vind is dit:

 

Alle antwoorden, alle kennis en wijsheid huist in ons. Reiki is geen “magische oplossing” maar verbind je juist weer met die delen van jezelf die nu nodig zijn. Jouw zelfhelende vermogen krijgt een liefdevolle “wake up call” en stelt jou in staat jezelf te helen en de harmonie terug te vinden.

Je hebt het allemaal al in huis mooi mens! 

 

Boek jouw Reiki behandeling

Wil je na het lezen van mijn blog zelf Reiki ervaren? Dan kan je jouw behandeling boeken!

De Reiki stroomt naar waar het nodig is, en mocht er extra aandacht nodig zijn op een plek kan daar opnieuw of wat langer bij worden stilgestaan. Daarnaast geeft Reiki extra kracht en verdieping op het emotionele en mentale vlak. Wat de energie een nog mooiere werking geeft op gebied van zelfbewustzijn en groei. 

Tarieven:

60 minuten - €60- (ex. reiskosten bij behandeling aan huis)
75 minuten - € 80,- (ex. reiskosten bij behandeling aan huis)