Moederdag cadeaubon

Je moeder(figuur) verdient het om goed in de watten gelegd te worden en daar help ik je met alle plezier mee. Het cadeau van rust en ontspanning is tijdloos en origineel, dus gun je moeder een ontspanningsmassage waarbij ze even helemaal niets moet maar lekker mag ontspannen.

Hoe werkt het?

Omdat jij je moeder dit uur van ontspanning gunt krijg je van mij 10% cadeau. Je betaalt dus geen 55,- maar 49,50. Mocht je al weten dat je moeder een massage aan huis op prijs stelt, geef in de opmerkingen haar adres aan. De reiskosten komen er dan bij. 
Je vult hieronder je gegevens in en ik mail je de cadeaubon. Deze is onbeperkt geldig, dus geen stress dat ze binnen een jaar haar bon moet gebruiken. 

Wat is een ontspanningsmassage?

Zodat je precies weet wat je je moeder cadeau doet, een ontspanningsmassage is een massage gericht op ontspanning. Rug, armen, benen, voeten en hoofd krijgen extra aandacht. Om ontspanning te bevorderen gebruik ik voornamelijk zachte druk en strijkingen. Mocht ik ergens spanning (knoopjes) voelen zal ik daar wel even wat langer blijven masseren maar het doel is ontspannen, niet hard  doorwerken op de spieren.

Een uur ontspanningsmassage kan het zelfde effect hebben als een goede nachtrust, de lavendel olie die ik erbij gebruik versterkt het gevoel van rust en ontspanning nog wat meer. Na de massage is je moeder helemaal zen en opgeladen. 

Cadeaubon bestellen