2023: Het jaar van rust & ontspanning

Mooi mens, ik wens je een schitterend jaar vol rust & ontspanning. Op het eerste gezicht niet heel origineel maar geloof me het is magisch.

Je doelen stellen vanuit rust en helderheid zorgt dat je dicht bij jezelf blijft. Wat wil jij dit jaar voor jezelf bereiken? Zonder alle ruis en verwachtingen van buitenaf. Misschien verras je jezelf!

Dit jaar ga ik voor ontspannen ondernemen. Mijn focus op mijn bedrijf en wat ik graag wil neerzetten. Ik ben aanwezig en maak ruimte voor rust & ontspanning.

Vanaf dit jaar ben ik wekelijks aanwezig op Brandstof, zo is het gemakkelijker om een afspraak te plannen. En niet alleen op vrijdagen, ook op woensdagavond. Dus na je massage rol je zo je bedje in.

Heerlijk!

 

Rust inzetten om je doelen te behalen

Maar goed, alle doelen die je voor het nieuwe jaar hebt gesteld behaal je niet alleen met hard werken. Hell no, daar is ook rust voor nodig! 💪🏽

Dat heb ik niet zelf bedacht, dit wordt ook aangehaald in “The art of Rest” en “De Kracht van Rust”.

Het namelijk heel verleidelijk om ergens vol voor te gaan (geloof me, mijn enthousiasme heeft me zeker in 7 sloten tegelijk laten lopen) en uiteindelijk opgebrand op te moeten geven.


Het vuur moet namelijk blijven branden maar ook niet zo hard branden dat al onze energie op raakt.

Om iets succesvol te leren of presteren zijn 10.000 uren (be)oefenen nodig. 30.000 uren slaap en 12,500 uren rust. Jawel, rusten is onderdeel van het proces. Dus droom groots, doe groots en rust groots!

Zullen we vaker onze rust momenten delen, naast onze prestaties in 2023?

Zorg goed voor jezelf mooi mens, de allerbeste wensen voor jou & je dierbaren 💜